PT

O MENI

nekoliko reci o meni

Moje ime je Milan.

Diplomirao sam na fakultetu sporta i fizickog vaspitanja 2011 godine, a potom zavrsio i master akademske studije na medicinskom fakultetu, smer sportska medicina sa fizikoterapijom. Sportom se rekreativno bavim jos od malih nogu, a fitnessom i sportskim treningom pocinjem da se posvecujem pre studija, sto me je i navelo da upisem fakultet sporta i fizickog vaspitanja. Nakon zavrsenog mastrera pocinjem sa radom u svojoj struci kojoj sam i dalje posvecen…

10 YEARS REPUTATION

Moje angazovanje i rad kao personalni i trener sportista traje tacno 10 godina. U tom periodu imao sam puno izazova i uspesno zavrsenih trenaznih ciklusa.

FULL INTEGRITY

Neprestalno usavrsavanje u sektorima sportskog treninga i rekreativnog fitnessa.

Great results

Postignuti uspesi u sektorima rekreativnog fitnessa i sportskog treninga.
PT

MOJA

BIOGRAFIJA

ZIVKOVIC MILAN
ZIVKOVIC MILAN
PERSONALNI TRENER
PT

TRAINING

Testimonials

Vlada

Vlada

Novi Sad

Godinu dana treniram sa Milanom i veoma sam zadovoljan. Dosao sam iz razloga jer sam hteo da izgubim na kilazi i tek posto sam dobio individualni plan ishrane uvideo sam koliko sam do sada gresio u ishrani i neadekvatno se hranio Prelaskom na definisan nacin ishrane promene su bile veoma dobre. Sam trening je takodje pomogao u postizanju rezultata, osecam se mnogo bolje i zadovoljnije.

Ivana

Ivana

Novi Sad

Odlucila sam se za personalne treninge jer nisam imala dovoljno iskustva kako bi samostalno treniala. Upoznala sam Milana i vec duzi vremenski period treniram sa njim. Rezultati su evidentni, stekla sam odredjene zdrave navike, osecam se snaznije i sposobnije u odnosu na period kada nisam trenirala.

Milos

Milos

Novi Sad

Moj posao je programiranje i nazalost zbog puno vremena provedenih pored kompjutera zapostavio sam svoje telo. Bolovi u ledjima su postajali sve jaci, a to je pratilo i povecanje telesne mase. Odlucio sam da se posvetim treninzima i pravilnoj ishrani. Treniram sa Milanom vec duzi vremenski period i prezadovoljan sam. Uspevam da odradim sve treninge kao i vezbe za korekciju manjih deformiteta. Osecam se mnogo bolje i zdravije.

Branislav

Branislav

Novi Sad

Treniram sa Milanom on-line. U svom stanu posedujem manji fitness room koji mi pruza uslove za trening. Sam odlazak u teretanu mi oduzima vreme i odlucio sam da na ovaj nacin treniram. Milana sam pronasao preko sajta jer je pruzao usluge on-line treninga i prezadovoljan sam treninzima na ovakav nacin.