PT

PLAN ISHRANE
150e

Paket podrazumeva mesečni plan ishrane koji je napravljen u odnosu na vase ciljeve, obaveze kao i vaše energetske potrebe, na dnevnom nivou,

Pre same izrade plana popunjavate  uputnik , a potrebno je odraditi i odredjene analize.

PREDNOSTI INDIVIDUALNOG
PLANA ISHRANE

Ishrana predstavlja vazan deo svakodnevnog zivota i ukoliko zelite da naucite kako da se pravilno hranite, sto podrazumeva izbor kvalitetnih i zdravijih namirnica, vreme unosenja namirnica kao i potrebna kolicina kalorija koja zadovoljava vase potrebe, onda je personalizovani plan ishrane nesto sto ce vam pomoci u tome.

 

IZ OBLASTI PLANA ISHRANE MOJ RAD SE ZASNIVA I ZA CILJ IMA

ISHRANA ZA REKREATIVCE
DETALJNA ISHRANA ZA SPORTISTE
REDUKCIJA TELESNIH MASTI
SUPLEMENTACIJA
PT

TRAINING

Testimonials

Vlada

Vlada

Novi Sad

Godinu dana treniram sa Milanom i veoma sam zadovoljan. Dosao sam iz razloga jer sam hteo da izgubim na kilazi i tek posto sam dobio individualni plan ishrane uvideo sam koliko sam do sada gresio u ishrani i neadekvatno se hranio Prelaskom na definisan nacin ishrane promene su bile veoma dobre. Sam trening je takodje pomogao u postizanju rezultata, osecam se mnogo bolje i zadovoljnije.

Ivana

Ivana

Novi Sad

Odlucila sam se za personalne treninge jer nisam imala dovoljno iskustva kako bi samostalno treniala. Upoznala sam Milana i vec duzi vremenski period treniram sa njim. Rezultati su evidentni, stekla sam odredjene zdrave navike, osecam se snaznije i sposobnije u odnosu na period kada nisam trenirala.

Milos

Milos

Novi Sad

Moj posao je programiranje i nazalost zbog puno vremena provedenih pored kompjutera zapostavio sam svoje telo. Bolovi u ledjima su postajali sve jaci, a to je pratilo i povecanje telesne mase. Odlucio sam da se posvetim treninzima i pravilnoj ishrani. Treniram sa Milanom vec duzi vremenski period i prezadovoljan sam. Uspevam da odradim sve treninge kao i vezbe za korekciju manjih deformiteta. Osecam se mnogo bolje i zdravije.

Branislav

Branislav

Novi Sad

Treniram sa Milanom on-line. U svom stanu posedujem manji fitness room koji mi pruza uslove za trening. Sam odlazak u teretanu mi oduzima vreme i odlucio sam da na ovaj nacin treniram. Milana sam pronasao preko sajta jer je pruzao usluge on-line treninga i prezadovoljan sam treninzima na ovakav nacin.